کابینت آشپزخانه

عمومی

کابینت مدرن دو طبقه

بیشتر بخوانید : آکسا گروپ
کابینت مدرن دو طبقه و یا پلکانی اخیرا طرفداران بسیاری را پیدا کرده و طراحی منحصربفردی دارد. در طراحی و ساخت کابینت‌ دو طبقه دیواری با عمق‌های مختلف و به شکل پلکانی اجرا می‌شود. برای ساخت این مدل کابینت به طور معمول، کابینت دیواری را به دو بخش تقسیم می‌کنند و عمق‌های مختلفی را برای این دو بخش در نظر می‌گیرند. هرچه عمق کابینت دیواری بیشتر شود وزن آن نیز افزایش می‌یابد؛ بنابر این سعی کنید اگر کابینت دو طبقه سفارش می‌دهید، عمق کابینت‌های دیواری را تا حد امکان کمتر در نظر بگیرید.
✅بیشتر بخوانید : کابینت آشپزخانه سفید 

در انتخاب رنگ برای کابینت دو طبقه سعی کنید حتما از ترکیب دو رنگ متضاد در طراحی کابینت پله ای استفاده کنید. یکی از روش های محبوب برای اجرا کردن کابینت دو رنگ آشپزخانه، انتخاب رنگ تیره برای کابینت های ردیف پایین، و انتخاب رنگ روشن برای کابینت های ردیف بالا است. جالب است بدانید که با این روش آشپزخانه شما بزرگ تر دیده می شود، در نتیجه در آپارتمان های کوچک ۶۰ تا ۸۰ متری این روش می تواند خیلی به دلباز شدن فضای آشپزخانه کمک کند.”
بیشتر بخوانید : طراحی کابینت آشپزخانه
” 

 

راحتی خود را فراموش نکنید

در نظر داشته باشید صرف نظر از قیمت، استفاده از کابینت‌ها باید برای شما راحت باشد. بهترین حالت این است که کابینت‌ها نسبت به محیط آشپزخانه بیشترین فضای ممکن را در اختیار شما قرار دهند و برای دسترسی به آن‌ها محدودیتی نداشته باشید.

سطح کابینت را انتخاب کنید

برای روی کابینت می‌توانید ازانواع سطوح چوبی یا سنگی استفاده کنید. برای انتخاب سطح روی کابینت، به طراحی و دکور کلی آشپزخانه خود توجه کنید. این موضوع بیشتر به سبک زندگی و سلیقه شما بستگی خواهد داشت.

 

عمق کابینت‌ها را بررسی کنید

در صورتی که فضای آشپزخانه به شما اجازه می‌دهد، کابینت‌هایی با عمق زیاد تهیه کنید. همچنین برای ایجاد فضای بیشتر، می‌توان از کابینت‌های کوچک کنار گاز برای قرار دادن ادویه‌ها استفاده کرد. در نظر داشته باشید اغلب کابینت‌هایی که در کنج قرار دارند، به دلیل نوع طراحی بلااستفاده هستند. می‌توانید در این بخش یک کابینت چرخان یا قفسه فلزی قرار دهید و با فراهم کردن کابینت سوپر بیشترین استفاده را از این فضا داشته باشید.

درباره یراق حساسیت داشته باشید

در این مقاله درباره انواع بدنه برای کابینت‌ها صحبت کردیم، اما بخش مهم دیگری که در خرید مورد استفاده قرار می‌گیرد یراق آلات است. یراق شامل همه بخش‌های جانبی نظیر لولا، ریل، دستگیره، قفسه‌ها و… می‌شود. این بخش اهمیت بسیار بالایی دارد، چرا که باعث افزایش ماندگاری و کیفیت عملکرد کابینت‌ها خواهد شد.

 

به فضای آشپزخانه دقت کنید

اگر فضای آشپزخانه شما سقفی کوتاه دارد سعی کنید از چوب هایی که خطوط عمودی دارند و دستگیره های بلندی که به صورت عمودی نصب شده اند استفاده کنید. در صورتی که آشپزخانه شما سقفی بلند دارد، سعی کنید از چوب هایی با خطوط افقی استفاده کنید. رنگ هایی که شما برای کابینت ها انتخاب می کنید بسیار مهم است. در کابینت هایی که درِ آنها MDF است سعی کنید از دو رنگ تجاوز نکنید، ولی در کابینت هایی که درِ آنها پروفیل (قاب دار) است دورنگ یا سه رنگی که با هم هارمونی داشته باشند، کار شما را بسیار جذاب خواهد کرد و البته در آشپزخانه هایی که سقف کوتاهی دارند می توان HPL یا همان داخل قاب را چوبی انتخاب کرد که راه های عمودی داشته باشد.

 

از رنگ‌های ترکیبی استفاده کنید

برای انتخاب کابینت، بهتر است از دو رنگ متضاد استفاده کنید. رنگ‌های یکدست برای کابینت، فضای آشپزخانه را بی‌روح خواهند کرد. در صورتی که ترکیب دو رنگ متضاد برای کابینت‌ها، علاوه بر حفظ تعادل رنگ‌های محیط، احساس بهتری به همراه خواهند داشت.”

مهم ترین نکته خرید کابینت

آنچه که در خرید کابینت، که یکی از گرانترین کالاهای دکوراسیونی منزل است , معمولا در نظر گرفته نمی شود، نگاه و ارزیابی کلیه مواردی است که در ارائه یک کابینت مناسب اثر دارند. مواردی نظیر , مهارت در طراحی کابینتی مناسب آشپزخانه با حفظ اصول زیبایی و استاندارد های کاربری و دوام , توان تولید و اجرا و نصب همان طرح در محیط منزل شما، در زمان تعهد شده ،و همچنین مسولیت هایی که پس از خرید میبایست تولید کننده به مشتری ارائه دهد. هر کدام از این موارد می تواند علارقم هزینه بالا کالایی نا مطلوب ارائه دهد که مشکلات و دقدقه هایی جدی در پی خواهد داشت.

برای خرید کابینت هم مانند هر دستگاه یا وسیله دیگری، باید به نکاتی توجه کرد. بعضی از مهم‌ترین نکات را در زیر آورده‌ایم:

بودجه خود را در نظر بگیرید

 

انواع جنس کابینت آشپزخانه

  1. کابینت های pvc

  2. کابینت های فلزی

  3. کابینت های تمام چوب

  4. کابینت های mdf

 

خصوصیات جنس کابینت pvc:

  • امکان اجرای تنوع بالایی از طرح ها و مدل ها
  • سرعت در پروسه تولید
  • مصنوعی بودن آنها و آسیب رسانی آنها به محیط زیست
  • طرح ها ورنگ های متنوع


کابینت مدرن شیشه ای

استفاده از کابینتی با طراحی شیشه ای تنها به سبک کلاسیک محدود نمی شود و می توان از آن در کابینت سبک مدرن نیز بهره برد. کابینت‌های شیشه خور با نورپردازی داخلی مناسب بهترین جا برای نگهداری از ظروف تزئینی و به معرض نمایش گذاشتن وسایل دکوری است. اگر می‌خواهید فضای آشپزخانه‌ شما متفاوت و لوکس باشد، انتخاب کابینت شیشه‌ ای گزینه‌ی مناسبی خواهد بود. درب های شیشه ای دارای طرح ها و فریم های مختلفی هستند که با توجه به سلیقه شما قابل سفارش می باشند. کابینت شیشه ای در سبک مدرن بدون فریم هم طراحی می شود. در این حالت نمی‌توان از لولا و اتصالات معمول کابینت استفاده کرد و سبک اجرا کمی متفاوت خواهد بود.

“” کابینت آشپزخانه مدرن “” پیدایش و طراحی سبک مدرن، حوالی جنگ جهانی اول شروع شد و شامل ویژگی‌هایی از قبیل سطح صاف و بدون شیب، شکل‌های هندسی و استفاده از حداقل تزئینات می‌باشد. همان طور که خدمتتان عرض کردیم ما برای شما همراهان عزیز در این مطلب انواع طرح های مدل کابینت آشپزخانه مدرن فراهم اورده ایم. با سوربان همراه باشید. کابینت‌ آشپزخانه مدرن با مشخصه‌هایی مثل براق بودن، طراحی زاویه‌دارتر، سادگی در درها و چارچوب‌هایشان شناخته می‌شود.

برخلاف مدل‌های کلاسیک، کابینت‌های مدرن صیقلی‌تر و جمع‌وجورتر هستند و عموما از ترکیب مواد و مصالح مختلفی ساخته می‌شوند. متریال جدید و قدیمی در سبک کابینت آشپزخانه مدرن کاربرد دارد به طوری که هنوز هم از چوب طبیعی در ساخت این کابینت‌ها استفاده می‌شود. چوب، لمینت، شیشه و انواع فلزات در فرآیند تولید کابینت‌های مدرن نقش مهمی ایفا می‌کنند. تنوع رنگ بالا یکی دیگر از ویژگی‌ها و مشخصات کابینت مدرن است. در این سبک، برخلاف سبک‌های کلاسیک، محدودیت رنگ چندانی وجود ندارد و ما می‌توانیم از کابینت‌هایی با رنگ‌های شاد، پرانرژی و حتی غیرمتعارف استفاده کنیم.
کابینت ام‌دی‌اف را می‌توان پرکاربردترین متریال در آشپزخانه‌های امروزی دانست. تا قبل از پیدایش ام‌دی‌اف خام، کابینت‌های آشپزخانه عموما از فلز یا چوب طبیعی تشکیل می‌شدند اما با تولید ام‌دی‌اف خام، کابینت‌ ام‌دی‌اف جایگزین پرتکرار آشپزخانه‌های امروزی شد.

به طرح‌هایی از کابینت آشپزخانه، «طرح مدرن» گفته می‌شود که سادگی در اجزای آن‌ها موج می‌زند، پس مهم‌ترین ویژگی‌های کابینت مدرن عبارت اند از:

  • سطح صاف و ساده
  • عدم وجود اشکال هندسیِ پیچیده
  • تزئیات در حداقل حد ممکن و به شکل مدرن
  • سادگی در طرح درب‌های کابینت مدرن
  • عدم وجود تاج‌ها و ستون‌های منبت کاری شده

پس منظور از «سادگی»، این است که مثلاً در کابینت مدرن کم‌تر از درب هایی استفاده می‌شود که دارای معرق یا منبت کاری هستند. یا کمتر درب‌هایی به‌کار می‌رود که سطح منحنی (بالشی شکل) دارند. از تاج‌ها و پاخورهای پرکار و پرنقش و نگار به ندرت بهره برده می‌شود و یا این‌که کلاً استفاده نمی‌شود. دستگیره‌ها با نقش‌های زیبای سنتی در این کابینت‌ها استفاده زیادی ندارند. کابینت‌های مدرن، معمولاً سطوحی صاف دارند و لبه‌های اجزای مختلف آن‌ها به نرمی کنار هم قرار می‌گیرد، بدونِ قاب یا اجزای اضافی.


آیا قیمت کابینتی که به ما ارائه میشود منطقی است؟

در مورد هر کالا اتحادیه ای وجود دارد، در حرفه کابینت سازی اتحادیه کابینت سازان است که به ریز تمامی استاندارد های قیمت کابینت آشپزخانه را بیان کردند که به مختصر خدمتتان ارائه میشود

وقتی میگوییم قیمت کابینت متری چند است منظور از یک متر کابینت چیست؟

تفاوت میلیونی قیمت کابینت بین فروشنده های کابینت آشپزخانه به چه دلیل است؟

در محاسبه قیمت کابینت با توجه به طراحی انجام گرفته میتواند قیمت های مختلفی داشته باشد؛

به عنوان مثال میتواند تمامی کابینت ها کمدی باشد، کابینت های کمدی به کابینت هایی میگوییم که از زمین شروع شده و تا راتفاع سقف ادامه دارد و فضای بین کابینتی بین آن ها وجود ندارد که دارای ضریب ۱.۸ (یعنی سه برابر کابینت زمینی) میباشد یعنی اگر شما یک متر کابینت کمدی در آشپزخانه تان نصب کنید؛

با فرض اینکه قیمت یک متر کابینت یک میلیون تومان باشد شما باید یک میلیون هشتصد هزارتومان مطابق با نرخ اتحادیه پرداخت کنید و این را بدانید که این شرایط مطابق با قانون است و اگر کابینت کار در انتها از شما مابه التفاوتی دریافت کند کاملا قانونی است، ولی از چیزی که سوء استفاده شده است عدم آگاهی شما بوده، که البته این نوع شیوه کار دربین بسیاری از شرکت های کابینت کار منسوخ شده است؛

اما همچنان در تعداد کمی از مغازه داران رایج است. بنابراین طراحی نهایی یکی از نکات مهم خرید کابینت آشپزخانه میباشد که از آن نباید غافل بود”

چگونه میتوانیم کیفیت کابینت آشپزخانه خود را تضمین کنیم؟

هیچ کدام از شرکت های تولیدی کابینت ورق های مورد نیاز را خودش نمیسازد و تمامی آن ها ، چه شرکتی چه فروشگاهی ورق ها را از شرکت های تولید کننده ورق خریداری میکنند؛

در واقع ساخت ورق های کابینت توسط کارخانه های ساخت ورق و ساخت کابینت توسط شرکت ها و فروشگاه های کابینت ساخته میشود که مواد اولیه خود را از کارخانجات تهیه میکنند

جزیره و کانتر در کابینت آشپزخانه مدرن

در دکور کابینت آشپزخانه می توان جزیره را به عنوان نقطه عطف آشپزخانه نام برد. معمولا ارتفاع استاندارد جزیره در آشپزخانه مدرن، ۹۰ سانتی‌متر است. ولی اگر قصد دارید از آن به عنوان سطح کار استفاده کنید، ۷۰ تا ۷۵ سانتی‌متر مناسب است. جزیره بیشتر در وسط آشپزخانه‌های بزرگ قرار می‌گیرد. و اگر آشپزخانه کوچک باشد، جزیره در مرز بین اتاق نشیمن و آشپزخانه قرار می‌گیرد. به هر ترتیب، جزیره آشپزخانه را در هر کجای آشپزخانه یا خانه که قرار می‌دهید، مطمئن شوید به اندازه کافی با دیوارها و کابینت‌ها و دیگر وسایل فاصله دارد و جلوی رفت و آمد را سد نمی‌کند.

 

صفحه کابینت مدرن

صفحه کابینت از بخش های بسیار تاثیرگذار در دکوراسیون آشپزخانه است. صفحه کابینت در سه دسته‌بندی کلی قرار دارد که شامل: (صفحه اچ پی ال شرکتی، صفحه سنگ مصنوعی کورین، کوارتز و صفحه سنگ طبیعی نظیر گرانیت و مرمر) می شود. معمولا در کابینت مدرن که فاقد ستون در کابینت های زمینی است از صفحه های اچ پی ال استفاده می شود. زیرا هزینه بسیار کمتری نسبت به دیگر صفحات موجود در بازار دارد. صفحات اچ پی ال در ضخامت سه الی پنج سانتی و در رنگ های متنوع موجود است. این صفحات صاف و فاقد قابلیت ابزارخوردگی هستند.

صفحه سنگ مصنوعی کورین نیز انتخاب مناسبی برای کابینت سبک مدرن به شمار می‌رود. این صفحات قابلیت ابزار خوردگی دارند اما پیشنهاد می‌کنیم در کابینت سبک مدرن از صفحه ابزارخورده استفاده نکنید. سنگ کورین توسط برندهای مختلف داخلی و خارجی تولید می‌شوند و گستردگی رنگ و تنوع طرح های بسیاری دارند. اما در مورد سومین نوع از سنگ صفحه که سنگ طبیعی مانند گرانیت و مرمر می‌باشد می‌توان به این نکته اشاره نمود که این سنگ ها علاوه بر زیبایی که دارند نقص و عیب هم کم ندارند و از نظر تنوع رنگ و طرح محدودیت دارند. همچنین در صورت آسیب دیدگی امکان تعمیر و ترمیم آن وجود ندارد.

اکسسوری کابینت مدرن

از تجهیزات آشپزخانه مدرن و حرفه‌ای که این روزها در صنعت کابینت‌سازی بسیار به چشم می خورد و با استقبال مشتریان روبرو شده اکسسوری کابینت می‌باشد. همانطور که از نامش پیداست لوازم جانبی کابینت را اکسسوری می‌نامند. ولی در اصل اکسسوری ها هستند که یک کابینت معمولی را تبدیل به یک اثر خارق العاده می‌کنند.

 

انواع اکسسوری کابینت آشپزخانه شامل: کورنر، انواع سبد نگهدارنده، سوپر مارکت، تخته تاشو، اکسسوری های ریلی و تاشو و … می‌شوند. این اکسسوری ها به شما کمک می‌کند تا آشپزخانه مرتب تر و تمیزتری داشته باشید و دسترسی به تمام نقاط کور کابینت ها را برای شما قابل استفاده می‌کند و این امر باعث استفاده حداکثری از فضای موجود می‌شود که در خانه‌های کوچک امروزی بسیار کاربردی هستند.”